Межкомнатная дверь Korfad VND-01 белый ясень

Міжкімнатні двері, Екошпон двері - Межкомнатная дверь Korfad VND-01 белый ясень
Межкомнатные двери Korfad

Оформити замовлення

Под заказ 5-10 дней

4 299 грн.

Варіанти кольорів:

Описание дверей korfad

ВИСОТА ПОЛОТНА2000 мм
ШИРИНА ПОЛОТНА600, 700, 800, 900 мм
ТИПЗі склом
ПОКРИТТЯЕкошпон
КОЛІРБелый ясень
СКЛОЧорне
ВИРОБНИКKorfad
КОЛЕКЦІЯVenecia deluxe
СТИЛЬМодерн
ГАРАНТІЯ12 місяців
КРАЇНА ВИРОБНИЦТВАУкраїна
ПРИМІЩЕННЯДля квартири, Для кухні, Для ванної та туалету, Для офісу

Напишіть відгук

Межкомнатная дверь Korfad VND-01 белый ясень

Межкомнатная дверь Korfad VND-01 белый ясень

Ціна доставки при сумі від 15 000 грн у межах Одеси складає 500 грн. За необхідності, доставити товар за межі Одеси вартість збільшується на 15 грн, за кожен кілометр.

ЗАМОВЛЕННЯ ВАРТІСТЮ БІЛЬШЕ 15 000 ГРН У МЕЖАХ ОДЕСИ ДОСТАВЛЯЮТЬСЯ БЕЗКОШТОВНО

УВАГА! Доставка здійснюється до під'їзду. Розвантаження та підйом здійснюється силами замовника або замовляється окремо під час оформлення доставки.

Самовивіз із магазину. Адреса салону.Безкоштовно
Доставка по Одесі
(при замовленні більше 15 000 грн)
Безкоштовно
Доставка по Одесі
(при замовленні менше 15 000 грн)
500 грн
Доставка за межами Одеси
(не залежить від суми замовлення)
500 грн. +
15 грн за 1 км
Доставка до регіонів здійснюється
транспортними компаніями
Розраховується
індивідуально

  

Доставка у всі регіони України

Доставка може бути здійснена в будь-яке місто України за допомогою послуг транспортно-експедиційної компанії на ваш вибір. Виходячи з ваших побажань, виконуватися доставка може як до відділення транспортної компанії, так і за необхідною адресою у вашому місті. Ціна доставки розраховується відповідно до тарифів транспортної компанії. Після оформлення замовлення та уточнення деталей доставки, на електронну пошту надсилається рахунок на оплату або зразок бланка квитанції, де є реквізити для оплати та вказана точна сума товару.

Зверніть увагу! Для здійснення доставки між містом діє 100% форма оплати/передоплати. Вчинення оплати за допомогою безготівкового розрахунку доступне як юридичним, так і фізичним. Після здійснення зарахування суми з оплати замовлення та наших послуг на розрахунковий рахунок, вам прийде повідомлення на e-mail або телефон про передачу товару транспортної особи. компанії для виконання доставки за потрібною адресою. відправлення.

На період доставки впливає регіон одержувача та компанія, що виконує доставку. Уточнити стан доставки товару можна за допомогою звернення до служби транспортної компанії з обов'язковим зазначенням унікального номера, присвоєного вашому замовленню. замовлення при зверненні до філії компанії вашого міста.


Отримання товару

Необхідно переконатися у відсутності дефектів та комплектності товару перед розписом у дорожньому листі. Співробітником, який виконує доставку, має бути виданий касовий чек, якщо оплата не відбувалася за безготівковим розрахунком. Якщо виникли претензії щодо зовнішнього вигляду товару, то ви маєте право від нього відмовитися.
Не забувайте! Претензії щодо незадовільного стану товару з урахуванням ст. 664 ЦК, ви зможете пред'явити тільки під час передачі вам товару продавцем. замовлення, поганого освітлення приміщення не можуть виступити як причина, з якої ви зможете не виконувати вимоги ст. 689 ЦК України.

Оплата

Банківською карткою або готівкою в салоні-магазині

Ви можете приїхати до нас в магазин і оплатити свою покупку готівкою або за допомогою карт
Visa та MasterCard.
Салон-магазин розташований за адресою: м. Одеса, вул. Мала Арнаутська, 92

Банківський переклад

Сплатити покупку та доставку замовлення можна у відділеннях обраного Вами банку. Надійний банківський переказ дозволить вам залишатися спокійним за ваші гроші. Жодних клопотів і ризиків.

Інтернет-банкінг

Багато банків зараз надають послуги дистанційного банківського обслуговування Ваших рахунків через інтернет. Наприклад, Приват24, Монобанк та інші подібні системи надають можливість проведення платежів з будь-якого комп'ютера або смартфона, перераховуючи кошти з Вашого рахунку за реквізитами, зазначеними в нашому рахунку.

Схожі товари